Telefoon 035 601 35 47  /  Spoed 06 190 077 09
Wat biedt verloskundigenpraktijk Vitae en waar onderscheiden wij ons in?

Anticonceptie

Anticonceptie

Je kunt bij ons terecht met vragen over anticonceptie. Deze kunnen we dan ook aan je voorschrijven. In het kraambed bespreken we anticonceptie altijd, zo nodig schrijven we direct een recept uit. Ook kun je tijdens de nacontrole advies en een recept krijgen, passend bij jouw situatie. 

Spiraal

Wij plaatsen spiralen vanaf 12 weken na de bevalling, zowel de koperhoudende als de hormoonhoudende spiraal. Ook als je niet bij ons bevallen bent ben je welkom voor het plaatsen van een spiraal. 

De afspraak duurt ongeveer 30 minuten en daarin kijken we meteen na het plaatsen met de echo of de spiraal goed zit. De kosten voor het plaatsen worden door de meeste verzekeringen vergoed. 
Daarnaast zijn er de kosten van de spiraal zelf, welke je op recept bij de apotheek kunt halen. Het hangt af van je verzekering of deze vergoed wordt. 

Wil je meer informatie over anticonceptie of wil je een afspraak maken voor het plaatsen van een spiraal, neem dan gerust contact met ons op via info@verloskundigenpraktijkvitae.nl of 035-6013547. 

Ook kun je informatie vinden op www.anticonceptie.nl

Twitter & Nieuws                            @zwangerinsoest

Nieuwe praktijkassistente

Vanaf volgende week komt er een nieuwe praktijkassistente lees meer

Vertrek Carline de Haan

Wisseling van praktijkassistente lees meer