Telefoon 035 601 35 47  /  Spoed 06 190 077 09
Wat biedt verloskundigenpraktijk Vitae en waar onderscheiden wij ons in?

Verloskundigen

Marcella PesieSinds 2006 ben ik verloskundige en sinds 2009 tevens echoscopiste. Na mijn afstuderen ben ik gaan waarnemen in Amersfoort en Utrecht. Tot ik in 2008 deze praktijk in Soest kon overnemen. Wat een fantastische kans!
In 2010 ben ik moeder geworden van een zoon, Boaz en in 2012 kreeg ik een dochter, Saar. Dit heeft mijn manier van werken als verloskundige niet veranderd. Wel begrijp ik nu hoe het is om moeder te worden en vind ik het erg mooi om bepaalde emoties te herkennen bij mensen.  
Ik vind het bijzonder om aanwezig te zijn bij het proces moeder (en vader) worden en hierin te mogen begeleiden. 
Belangrijk in verloskundige zorg vind ik kwaliteit van zorg en individualistische zorg. Ieder mens is anders en behoeft andere begeleiding.

 

Alice JonkerAl van jongs af aan wilde ik graag verloskundige worden. Vanaf 2010 heb ik gewerkt in Soest, Baarn en Amersfoort. Vanaf 2012 werk ik in het vaste team van Vitae. Verder ben ik vanaf 2011 ook werkzaam als echoscopiste. Voor de 20-weken echo kan je in Verloskundig Centrum 't Gooi ook bij mij terecht. Ik vind het een mooie aanvulling op het vak van verloskundige om ook echo's te maken.

Wat ik belangrijk vind in mijn werk is op een manier werken zoals ik zelf ook wil worden begeleid als ik zwanger zou zijn. Rust, vertrouwen, enthousiasme en openheid zijn dan ook punten die ik zeer belangrijk vind. Het coachen van de bevalling en geven van vertrouwen in je eigen kunnen zie ik als een uitdaging! Ook al verloopt je bevalling dan soms anders dan gepland, kan je door de begeleiding toch een goed gevoel overhouden aan je bevalling.
 

Anne RoosIn 2008 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Na 2 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in Nederland trok mij het avontuur om als verloskundige in Sint Maarten te gaan werken.
In 2015 kreeg ik een dochter, Mare. Met de ervaring als verloskundige en moeder heb ik gemerkt dat een kleinschalige praktijk met zorg op maat mij aanspreekt.

Het centraal stellen van de zwangere met een persoonlijke benadering vind ik naast deskundigheid belangrijk. Deze visie sluit aan bij Vitae en ik versterk dan ook graag het team met mijn enthousiasme en passie voor het vak.Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. Dit zorgt ervoor dat we bij Vitae de continuiteit kunnen waarborgen voor het maken van echo's.
 

Carline de Haan

Praktijkassistente

Iedere zwangerschap is bijzonder en iedere bevalling uniek. Een moment in je leven dat je voor altijd bij zal blijven. Ik weet dan ook, als moeder van 3 zonen en doordat ik ook werkzaam ben als kraamverzorgende, dat een goede en persoonlijke begeleiding daarbij essentieel is.

Als praktijkassistente bij Vitae ondersteun ik de verloskundigen met allerhande werkzaamheden op de praktijk. Onder andere neem ik het telefonisch spreekuur voor mijn rekening. Ook verwerk ik de uitslagen van je bloedonderzoeken, je echo’s en de prenatale testen. Ik ben op de praktijk aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Daarnaast zul je me tijdens de informatieavonden zien. Het lijkt me leuk je dan te ontmoeten!

Mireille van de Water

Praktijkassistente 


Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Als moeder van drie kinderen weet ik wat een bijzondere periode dit is voor jou en je partner.  Een mooie tijd waarvan je wilt genieten maar je je soms ook zorgen maakt en veel vragen hebt.  Het is fijn dat je dan niet hoeft te wachten tot de volgende controle.
Op maandag, dinsdag en donderdag kun je mij bereiken tijdens het telefonisch spreekuur van 09.00 uur tot 12.00 uur. Daarnaast verwerk ik de uitslagen van je bloedonderzoeken, echo’s en prenatale testen en houd ik je hiervan uiteraard op de hoogte.
Voordat ik praktijkassistente werd bij Vitae ben ik lange tijd werkzaam geweest als kraamzorgconsulent. Vandaar dat ik het stukje informatie rondom jullie kraamtijd op onze voorlichtingsavonden voor mijn rekening neem.
Ik wens je een fijne zwangerschap!

Louise Haklander

Waarneemster

Tijdens het zwangerschapsverlof van Alice zal Louise Haklander bij ons waarnemen.

Persoonlijke begeleiding staat voor mij centraal. Daarnaast zijn rust, vertrouwen en openheid belangrijke aspecten voor mij in de begeleiding. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, bij de bevalling en in het kraambed. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging. Wilt u meer over mij weten, vraag het gerust. Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten!

 

Twitter & Nieuws                            @zwangerinsoest

Vertrek Carline de Haan

Wisseling van praktijkassistente lees meer

Alice is bevallen!

lees meer