telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Bevalling


Bevallen ten tijde van Corona

Bevallen in een gekke tijd waarin de wereld op zijn kop staat! Gelukkig verandert er niet heel veel voor tijdens je bevalling qua maatregelen. Uiteraard mag je partner gewoon bij je zijn. Vanaf 11 mei mag je naast je partner nog iemand anders bij je hebben (naast de verloskundige en de kraamverzorgster). Dat kan een moeder/ vriendin/ geboortefotograaf/ stagiaire zijn bijvoorbeeld. Je kan nog steeds kiezen waar je wil bevallen, thuis en in het ziekenhuis. Het kan zijn dat we tijdens het persen een mondkapje dragen. Wat ook anders is, is als we je moeten overdragen aan de gynaecoloog, we weg moeten gaan vanuit het ziekenhuis als we daar als waren, en als we thuis waren, kunnen we niet mee naar het ziekenhuis. We kunnen alleen met jullie naar het ziekenhuis indien je met ons bevalt, bij een overdracht moeten we helaas afscheid nemen. Dit is met pijn in ons hart, gelukkig word je in het ziekenhuis ook goed verzorgd. En vergeet niet, als je aan het bevallen bent en in je eigen bubbel zit, is Corona gelukkig heel ver weg voor je, er zijn veel belangrijkere dingen aan de hand, namelijk jullie kindje is onderweg!

01-07-2020: bij een overdracht kunnen we weer met je mee naar het ziekenhuis!

10-10-2020: De maatregelen zijn weer wat aangescherpt. Bij een overdracht kunnen we helaas niet bij je blijven. Ook is in de ziekenhuizen een derde persoon bij de bevalling niet meer toegestaan. 

 

Je bevalling! Een groot moment in je leven waar je naar toe leeft en groeit in je zwangerschap. Wij begeleiden bevallingen zowel thuis als in het ziekenhuis. 

Wij vinden het belangrijk dat je bevalt op een manier die bij jou past. Waar voel je je goed bij? Wat heb je nodig om je te kunnen ontspannen? Wij staan open voor jouw wensen en horen deze dan ook graag. Je kan als je dat fijn vindt en bevalplan maken. 

Ook begeleiden we bevallingen op de baarkruk en in bad. 

Om je voor te bereiden op wat komen gaat ben je welkom onze informatieavond te bezoeken. Ook kan je overwegen een zwangerschapscursus te doen. 

Voor informatie over bevallen verwijzen we naar https://deverloskundige.nl/bevalling.

Bevallen in het ziekenhuis kan in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort, het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis in Utrecht, het Diakonessehuis in Utrecht en het Tergooi Ziekenhuis in Blaricum. Als je een andere wens hebt, bespreek dit dan graag met ons!

 

 

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 

Nieuws

Onze praktijk bestaat 12 1/2 jaar!


Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg