telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Informatieavonden


Informatieavonden ten tijde van Corona

De informatieavonden in de ziekenhuizen gaan niet door. 

De informatieavond die wij verzorgen, hebben we digitaal gemaakt. Op deze manier kan je op je eigen tijd en eventueel samen met iemand/ je partner de informatie toch nog krijgen. Als je hier behoefte aan hebt, geef je dan op via de link "aanmelden" bovenaan deze site. Ook kan je ons een mail sturen of op het spreekuur aangeven dat je interesse hebt in de informatie. Je zal dan een link ontvangen. 

 

Informatiefilm van Vitae

Zwanger zijn en bevallen zijn spannende gebeurtenissen met vaak vele vragen. Niemand weet op voorhand hoe een bevalling precies zal gaan verlopen. Het is echter wel belangrijk je voor te bereiden op de bevalling en wat mogelijk komen gaat.
We willen jou en je partner zo goed mogelijk informeren over alle belangrijke zaken rondom de bevalling. 
Daarom nodigen we jullie uit voor onze informatiefilm over de bevalling! Daarin vertellen we alles over jouw bevalling in deze regio. 
 

Voor wie?

Iedere zwangere is welkom om deze film te kijken, ook zwangeren die (uiteindelijk) onder verantwoordelijkheid van de gynaecoloog zullen gaan bevallen. 
Omdat tijdens de bevalling de partner één van de belangrijkste personen is en vaak de beste coach, is de avond bij uitstek ook geschikt voor partners! 

Het beste moment om de informatiefilm te bekijken is vanaf 20 weken zwangerschap. 
Tijdens deze film komen een aantal onderwerpen aan bod die betrekking hebben op de laatste weken van je zwangerschap en de bevalling. De film is echter niet bedoeld om individuele voorlichting over specifieke gezondheidsproblemen te geven. Hiervoor is alle tijd en aandacht tijdens het spreekuur.
 

      Onderwerpen:

 • Aankondiging bevalling, ontsluiting en uitdrijving
 • Thuis of poliklinisch bevallen 
 • Pijn en pijnstilling
 • Als de bevalling anders loopt dan gepland
 • Wat doet een verloskundige, kraamverzorgende, wat kan de partner doen?                                     
 • Kraamtijd

Lactatiekundige

Wij werken samen met Adrie van Voorst, lactatiekundige. Zij biedt een live webinar aan, iedere vierde maandag van de maand. Je kan je hiervoor opgeven via deze link.

 

Informatieavond in het ziekenhuis

Informatieavonden in ziekenhuizen gaan vinden niet meer plaats. Sommige ziekenhuizen bieden digitaal iets aan. Je kan daarvoor kijken op hun website, zie hieronder. 

Meander Medisch Centrum

www.meandermoederkind.nl
WKZ Utrecht 
Tergooi ziekenhuis Blaricum

 

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 

Nieuws

Onze praktijk bestaat 12 1/2 jaar!


Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg