telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Nieuws


Avondklok


Vanaf 23 januari is er de avondklok. Maar uiteraard gaat onze zorg onverminderd door. 

 

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dat was zo, dat blijft zo. Als het nodig is om elkaar te zien, en de enige die dat beslissen zijn jij en ik, is dat ten alle tijden mogelijk. Dus heb je zorgen en/ of vragen, bel ons als je dat zonder avondklok ook gedaan had. Wij zijn er en gaan vol energie en liefde op pad. 

 

Als je gaat bevallen, en je wilt dat poliklinisch of je hebt een medische indicatie, kan je je gewoon naar het ziekenhuis verplaatsen. Als je kan uitleggen waarom je op pad bent, is het prima. 

Als het je rust geeft, kan je van tevoren een eigen verklaring invullen. Op de website van de overheid kan je het formulier 'Eigen verklaring avondklok' downloaden. Deze kan je dan grotendeels invullen, bij reden het tweede rondje met als toelichting 'bevalling'. Als je bevalling dan begint en je gaat op pad, kan je de datum invullen. 

Je kan hem printen, dan met handtekening, maar digitaal bewaren in je telefoon zonder handtekening volstaat ook. 

 

Mocht er spoed en/ of haast zijn, is een formulier natuurlijk het laatste waar je aan denkt. En die is dan ook zeker niet nodig. 

 

Er is een hele kleine kans dat je met een ambulance naar het ziekenhuis moet. Dan gaat je partner met zijn/ haar eigen auto richting ziekenhuis. Voor hem/ haar is het wel handig zo'n formulier bij zich te hebben. Dan is de reden het derde rondje, 'mantelzorg'. Dit zou je ook al van tevoren kunnen regelen. 

 

Stel dat je oppas nodig hebt voor oudere kinderen, kan diegene ook gewoon naar jullie toe komen. Met hetzelfde formulier als partner, het derde rondje als 'mantelzorg' en korte omschrijving bijvoorbeeld 'oppas tijdens medische zorg ouder'.

 

Overigens, telt een mantelzorger niet mee als bezoek in huis. 

En, voor kinderen die met een volwassene mee gaan tijdens de avondklok hoeft geen aparte verklaring te zijn. 

 

Wij hopen dat jullie er rustig onder zijn en vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaan. Als je zorgen en/ of vragen hebt, mail of bel ons. 

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 


Nieuws

Afscheid Anna


Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg