telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Nieuws


Onze praktijk bestaat 12 1/2 jaar!


Januari 2021: FEEST! Wij vieren een Vitaejubileum! 

Inmiddels alweer 12 1/2 jaar geleden kreeg Marcella de kans om de verloskundigenpraktijk over te nemen. Zij noemde de praktijk Vitae, wat "Leven" betekent.  Enkele jaren later kwam Alice erbij en nog steeds zijn wij een rotsvast team, een bekend gezicht voor en in Soest. Met liefde en passie staan wij dag en nacht klaar voor iedereen. Lees hier meer over onze visie op zorg. 

Door uitbreiding van ons team, met assistente Mireille en verloskundige Anna, kunnen we als praktijk vol zorg, aandacht en toewijding ons prachtige en wondelijke vak beoefenen. 

Wij hebben in die 12 1/2 jaar een goed lopende, stabiele, vertrouwde praktijk opgebouwd waar we betrokken en met plezier ons mooie vak uitoefenen. Wij zijn erg trots op ons mooie beroep en ook op onze praktijk. Het blijft een compliment dat mensen hun vertrouwen in onze handen leggen voor hun kostbaarste geschenk. Dat wij het wonder van nieuw leven elke keer weer mogen ervaren, wordt nooit gewoon.

Wij kijken uit naar de volgende 12 1/2 jaar, om vol verwondering ons magnifieke vak te beoefenen. 

 

Aangezien we door omstandigheden geen groot feest kunnen vieren maar wel ons feestelijke gevoel met jullie willen delen, vieren we op een andere manier feest.

Dit doen we door unieke Vitae doppers uit te delen tijdens het spreekuur. Een duurzaam, praktisch en leuk cadeautje.

Daarnaast zijn er allerlei leuke winacties waar iedereen aan mee kan doen. Deze delen we op onze social media in samenwerking met lokale ondernemers. Dus volg ons en doe gezellig mee. @zwangerinsoest

klik hier voor het feestfilmpje van ons 12 jarig bestaan

 

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 


Nieuws

Afscheid Anna


Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg