telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Nieuws


Vitae 12 jaar!


|VITAE BESTAAT 12 JAAR OP 01-07-2020!|
12 jaar geleden kreeg Marcella de kans om de verloskundige praktijk over te nemen. Ze noemde de praktijk Vitae, wat “Leven” betekent.  Enkele jaren later kwam Alice erbij als vaste maat. Sindsdien zijn we een rotsvast team! Een bekend gezicht voor en in Soest en Soesterberg. 
Inmiddels is Anna als vaste kracht onderdeel van ons team en ondersteunt Mireille ons reeds jaren. 

Ongelooflijk trots zijn we op onze praktijk!  We hebben veel veranderingen en nieuwe dingen in praktijk gebracht in die 12 jaar en we blijven innoveren. Altijd blijven groeien, altijd blijven leren, altijd blijven vernieuwen en innoveren. Hierdoor hebben een onze praktijk kunnen opbouwen tot een goed lopende, stabiele, vertrouwde praktijk. 
Ook zijn wij trots op “onze” zwangeren. Trots dat zij hun vertrouwen aan ons gaven de afgelopen jaren door te kiezen voor onze praktijk. ❤️

Dankbaar zijn we voor alles wat we meemaakten in die jaren. 💫Hoogtepunten en dieptepunten. Als we terug denken aan afgelopen 12 jaar komen er zoveel momenten voorbij. Een kleine greep om het onder woorden te brengen: Ontroerend, meeslepend, verrijkend, blijdschap, verdriet, plezier, energie, verwondering, moeheid, adrenaline, vernieuwend, inspirerend, positiviteit, groei, dankbaarheid, betrokkenheid, kwetsbaarheid, voldoening, geluk, vertrouwen. 🍀 

Wij proosten met elkaar op deze prachtige mijlpaal en zijn voornemens ons 12,5 jarige bestaan mét jullie te vieren. 
Voor nu, PROOST! 🥂🍾
#verloskundigenpraktijkvitae #verloskundigenvitae #vitaeverloskundigen #vitae12jaar #proost #feest #trots #leefjemooisteleven #prachtigvak #mooisteberoep #tiktok

klik hier voor het feestfilmpje van ons 12 jarig bestaan

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 


Nieuws

Afscheid Anna


Onze cliënten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg