telefoon 035 601 35 47 / spoed 06 190 077 09

Tarieven


Basis verloskundige zorg

Alle verloskundige zorg wordt vergoed vanuit het basispakket van je zorgverzekering. Wij declareren de zorg direct bij je verzekering. Wij bepalen of er extra echo’s nodig zijn, ook deze worden dan vergoed vanuit je verzekering. Ook voor 2020 hebben wij contracten met alle verzekeraars. 

Een doorverwijzing naar het ziekenhuis gaat vaak eerst van je eigen risico af. Een bevalling op medische indicatie in het ziekenhuis wordt vergoed, een bevalling op eigen wens in het ziekenhuis kan soms een eigen bijdrage aan vast zitten, dit verschilt per verzekering en kan je navragen.

Extra's

Wij bieden meer dan standaard verloskundige zorg, en vinden dat iedereen daar recht op heeft. Daarom worden daar geen extra kosten voor in rekening gebracht. Zo geven we kosteloos een informatie avond en ben je altijd welkom om extra op het spreekuur te komen. Je wordt laagdrempelig altijd gezien als jij dat nodig vindt. In de kraamtijd klieven we kosteloos de tongriem van je kindje indien nodig. 

Een bepaald aantal echo's wordt vergoed door de zorgverzekeraar, mochten we daarboven zitten maar wel een echo nodig vinden, maken we deze (uiteraard) kosteloos. Ook wordt de echo bij 8 weken niet altijd vergoed maar maken we die wel altijd bij iedereen (die dat wil). 

Pretecho's

Pretecho's worden niet vergoed omdat daar medsich geen reden voor is. Je kan de echo zelf betalen en pinnen bij ons in de praktijk. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen bij pretecho's

Spiralen

De kosten van het spiraal zelf worden afhankelijk van je verzekering vergoed. Bij aanvullend wordt het soms vergoed, vanuit de basis wordt het niet vergoed. Dit kan je bij je eigen verzekering nakijken. 

Het plaatsen van het spiraal wordt door de verzekeringen vergoed, bij een verzekering gaat het wel af van je eigen risico. 

Overzicht:

VGZ: vergoed plaatsing maar gaat wel van eigen risico af

Menzis: vergoed plaatsing en gaat niet van eigen risico af

Zilveren Kruis: vergoed plaatsing en gaat niet van eigen risico af

CZ: vergoed plaatsing en gaat niet van eigen risico af

VRZ: vergoed plaatsing en gaat niet van eigen risico af

 

Wat biedt Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte.

Praktijkfilmpje

 Vind je het leuk om ons aan het werk te zien? Wil je een globale eerste indruk van onze praktijk? Kijk dan ons praktijkfilmpje!

Kwaliteit en klachten

Onze verloskundigenpraktijk doet er alles aan om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Ook nemen we je serieus als je niet tevreden bent/ een klacht hebt. 


Nieuws

Afscheid Anna


Onze cliƫnten

 •  

  Deze praktijk is geweldig! Al mijn wensen werden gehoord, er werd onwijs goed meegedacht, ik kreeg alle vrijheid maar toch werd er ook stevig doorgepakt toen ik het nodig had. Als ik weer ga bevallen, is het sowieso weer met Vitae. 

   

  -
 •  

  Fantastisch. De wijze waarop zorg zou verleend moeten worden.

   

  -
 •  

  Klein team van heel ervaren verloskundigen.Je voelt je heel prettig, ze nemen de tijd voor je en je kan ze altijd bereiken als er wat is. Dankzij twee vestigingen kunnen mensen uit soesterberg ook daar direct terecht. Mooie rustgevende kamers, goed georganiseerd. 

   

  -
 •  

  Superfijne praktijk met persoonlijke aandacht.

   

  -
 •  

  Fantastische praktijk. Hele aardige en kundige verloskundigen. Een steun en toeverlaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Je kunt alles bespreken wat je belangrijk vindt en tijdens de bevalling zijn ze rustig, vertellen goed wat er gaat gebeuren en duidelijk.

   

  -

Wij zijn lid van de KNOV. De koningklijke
Nederlands Organisatie van Verloskundigen.

Bereken je uitgerekende datum


Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Contactgegevens
Praktijkadres:
Koningsweg 4
3762 EC Soest


Locatie Soesterberg:
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg